Ας γνωριστούμε!

Είμαι η Γιούλη!

Πάντα ήμουν μία δυναμική γυναίκα που άκουγε κυρίως το μυαλό της και όχι το σώμα της. Η ανάγκη να συνδυάζω την επαγγελματική με την προσωπική ζωή και όλα στη ζωή μου να φαίνονται ότι είναι τέλεια, μου προκαλούσε μία ασφυκτική πίεση που πολλές φορές έσβηνε μαγικά στο τέλος της ημέρας με ένα ποτήρι κρασί.

 

Η σχέση μου με το αλκοόλ ήταν πάντα ιδιαίτερη αλλά ποτέ καταχρηστική. Δεν ήμουν αυτή που έπινε από το πρωι ούτε έπινα κάθε μέρα, όμως με τον καιρό το αλκοόλ με ενοχλούσε και ενώ αποφάσιζα διαρκώς να το περιορίσω ή να το βάλω στα «κουτάκια» μου για να μπορώ να το ελέγχω, δεν το κατάφερνα με επιτυχία. Πάντα υπήρχε μία δικαιολογία που με απομάκρυνε από το στόχο μου.  Κάθε εβδομάδα έπαιρνα αποφάσεις για διατροφή, λιγότερο αλκοόλ, γυμναστική και ποτέ δεν τις τηρούσα.

 

Τον Ιανουάριο του 2021 έθεσα πολύ σοβαρούς στόχους αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης. Αυτός ο φαύλος κύκλος εσωτερικής διαμάχης και ο έντονος εσωτερικός διάλογος ήταν κάτι που έπρεπε να αφήσω πίσω.  Δεν άντεχα άλλο ούτε το βαρύ μου σώμα ούτε την αναποφασιστικότητα ούτε τη διαρκή κόντρα με τον εαυτό μου. Ήθελα να ξανά βρω τη δυναμική Γιούλη που έβαζε όρια και ήταν περήφανη για τον εαυτό της.

 

Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω αποτοξίνωση για 30 μέρες και παράλληλα να ερευνήσω γιατί μου συνέβαινε όλο αυτό. Γιατί ενώ δεν ήθελα να πιω, τελικά υπέκυπτα, γιατί θεωρούσα το αλκοόλ απαραίτητο για τη διασκέδαση και τη χαλάρωση μου, γιατί ενώ μπορούσα να είμαι τυπική σε όλα δεν μπορούσα σε αυτό; Ξεκίνησα λοιπόν μελέτη, βιβλία, podcasts, άρθρα, σεμινάρια.

Τρία χρόνια μετά είμαι πιο δυνατή και φρέσκια από ποτέ, πιο fit από ποτέ, πιο αισιόδοξη από ποτέ και πιο υπερήφανη από ποτέ. Ακολούθησα τη διαίσθηση μου και από το φαύλο κύκλο μιας τυπικής καθημερινότητας κατάφερα και έγραψα το πρώτο μου βιβλίο, δημιούργησα ένα λογαριασμό κοινωνικής ευαισθητοποίησης στο Instagram, το @anef_alcohol, έγινα mindfulness instructor και πιστοποιήθηκα ως Freedom coach στο καλύτερο ινστιτούτο της Αμερικής σε θέματα αλλαγής νοοτροπίας γύρω από τις εξαρτήσεις και συγκεκριμένα το αλκοόλ. Kυρίως, όμως, πραγματοποιώ το όνειρό μου, να βοηθώ όσο περισσότερο κόσμο μπορώ να συναντήσει την αλήθεια του και να ελευθερωθεί.

 

Θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο ακριβώς αυτό που με έκανε εμένα να συναντήσω την καλύτερη πλευρά του εαυτού μου. Γιατί όταν είμαστε εμείς καλύτεροι είναι και ο κόσμος μας καλύτερος, και μας αξίζει να τον απολαμβάνουμε ελεύθεροι.

Αξία μου: η ακεραιότητα

Δίνω προτεραιότητα σε έναν τρόπο ζωής χωρίς αλκοόλ και είμαι αφοσιωμένη στην προσωπική ανάπτυξη και ευημερία. Η αποστολή μου είναι να βοηθήσω και να καθοδηγήσω τους ανθρώπους να επιτύχουν τις προσωπικές τους επιλογές σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ, σεβόμενοι τις ατομικές τους προτιμήσεις. Οι υπηρεσίες μου βασίζονται σε στην αλλαγή της νοοτροπίας, το σεβασμό για τον συνάνθρωπο και την κατανόηση.

Συνάντησε με στο Instagram

@anef_alcohol