Τα προγράμματα

Είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε

τα όνειρά σας και να βρείτε

το σκοπό και το πάθος σας στη ζωή;

Δεν μπορώ να σου περιγράψω την αυτοπεποίθηση που θα νιώθεις

όταν ανακτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου.

Διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει καλύτερα!

The Week Detox Challenge

7 μέρες αποτοξίνωση

Αν θέλετε μία πρώτη γνωριμία μπορείτε να ακολουθήσετε μία αποτοξίνωση 7 ημερών! Δεσμευτείτε σε μια αποτοξίνωση 7 ημερών από το αλκοόλ και μάθετε πώς να αλλάξετε τη συνήθειά σας.

Δώστε προτεραιότητα στην ΥΓΕΙΑ σας με ένα διάλειμμα 7 ημερών από το αλκοόλ!

Ενημερωθείτε, απορρίψτε βαθιές πεποιθήσεις, και δείτε πώς μπορείτε να κάνετε ένα restart. Ιδανικό αν έχετε κουραστεί και θέλετε να απέχετε για μερικές μέρες ενώ ταυτόχρονα  μαθαίνετε τρόπους για να περιορίσετε την κατανάλωσή σας.  

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει video, ασκήσεις, διατροφικό πρόγραμμα για ενίσχυση της ενέργειάς σας, τακτικές που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα δυνατό restart στη σχέση.

 

30μέρες ΑΝΕΥ

Αφήνουμε πίσω

ό,τι δεν μας εξυπηρετεί πια!

 

Το ΑΝΕΥ είναι το signature πρόγραμμα μου για την αλλαγή των βασικών πεποιθήσεων σας για το αλκοόλ. Το θέμα δεν είναι να κόψουμε το αλκοόλ. Το θέμα είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε το αλκοόλ. Γιατί όταν το αλκοόλ, δεν προσθέτει πια αξία στη ζωή μας, φεύγει και από τη ζωή μας, χωρίς να νιώθουμε στέρηση και αμηχανία.

 

Είναι 30 ημέρες υποστήριξης, όλα ομαδοποιημένα σε ένα εύκολο μάθημα.

Στις ενότητες του μαθήματος των 30 ημερών θα δείτε: γιατί θέλουμε να πίνουμε, πώς να διαχειριστείτε τις μεγάλες εκρήξεις επιθυμίας των πρώτων ημερών, πώς να κοινωνικοποιείστε χωρίς αλκοόλ, πώς επηρεάζει την υγεία μας το ποτό, πώς το αλκοόλ επηρεάζει τον εγκέφαλό μας και τον ύπνο μας, και κυρίως θα σας οδηγεί στο πώς να χάσετε την επιθυμία σας για κατανάλωση.

 

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: καθημερινά βίντεο, εργασίες για το σπίτι, καταγραφή συναισθημάτων, προτεινόμενα βιβλία για εμβάθυνση, φύλλα εργασίας, δύο online συνεδρίες μαζί μου- και πολλά άλλα.

 

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε ό,τι ξέρατε μέσα σε 30 μόλις μέρες;

Έλα όπως είσαι!

Συνεδρίες 6-PACK ή 12-PACK

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να αφήσεις πίσω ό,τι δε σε εξυπηρετεί πια. Μπορεί να είναι το αλκοόλ, μπορεί να είναι η ζάχαρη, το κάπνισμα, ο θυμός σου, μία τοξική σχέση. Σε βοηθώ να βγάλεις από τη ζωή σου την τοξικότητα κάθε είδους. Έλα όπως είσαι και μαζί θα δουλέψουμε το πώς θέλεις να είσαι για να ζεις τη ζωή που σου αξίζει κάθε μέρα!Θα συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε βήματα που θα σε βοηθήσουν να οδηγηθείς στην ελευθερία σου, ενώ παράλληλα θα περνάς υπέροχα.

Κλείσε μία freedom coaching 1:1 συνεδρία σήμερα και ας κάνουμε μαζί τους στόχους σου πραγματικότητα.

 

Στόχος μου είναι να σας εξοπλίσω και να σας ενθαρρύνω να νιώσετε καλύτερα χωρίς να επαναλαμβάνετε μοτίβα που δεν σας εξυπηρετούν πια!

 

Η Μεθοδολογία ΑΝΕΥ

Για να γίνει αυτό αρχικά δουλεύουμε με την μεθοδολογία ΑΝΕΥ

 

A - Το Α αντιστοιχεί στην Αυτογνωσία – Ξεκινάμε λέγοντας αλήθειες. Βλέπουμε που βρισκόμαστε γιατί αν δεν αναγνωρίσουμε από πού ξεκινάμε δεν ξέρουμε απόλυτα και πού πηγαίνουμε. Και εμείς εδώ θα κερδίσουμε πάλι τον έλεγχο της ζωής μας οπότε η αφετηρία είναι το Α και το Ω. Αποδεχόμαστε την αλήθεια μας με αγάπη και συμπόνια, χωρίς κριτική.

 

N Στη συνέχεια δουλεύουμε τη Nοοτροπία, το Mindset. Πρέπει να επανεξετάσουμε τη νοοτροπία σας σχετικά με τη συνήθεια και να εργαστούμε σε μια νέα νοοτροπία καταρρίπτοντας περιοριστικές πεποιθήσεις που μας κρατάνε σε επαναλαμβανόμενα  μοτίβα συμπεριφοράς.

 

E Έτσι θα έρθει η Ελευθερία, αλλάζοντας τη νοοτροπία σου για τη βλαβερή συνήθεια θα βρεις την ελευθερία που θέλεις αφού η συνήθεια σου δεν θα κρατάει τον χώρο που είχε στη ζωή σου, αφού αυτός ο χώρος θα καλυφθεί πλέον από τα όνειρά σου!

 

Y Το τελευταίο και βασικότερο βήμα είναι η Υπόσχεση. Η υπόσχεση που θα δώσετε στον εαυτό σας για να συνεχίσετε να προχωράτε, τιμώντας την αυθεντικότητά σας, τον σκοπό σας και το πάθος σας για την αλήθεια και τη ίδια σας τη ζωή. Σε αυτό το τελευταίο μέρος μαθαίνετε να βάζετε τα όριά σας, τα όρια που θα σας βοηθήσουν να προστατεύετε το τρόπος της ζωής που θα επιλέξετε τελικά να έχετε και πιστέψτε με η αυτοφροντίδα θα είναι πλέον μονόδρομος.

 

 

Ομάδες Γυναικών

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων, αυστηρά 10 ατόμων

και απευθύνεται σε γυναίκες.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη νοοτροπία και τα εργαλεία που χρειάζονται για να απαλλαγείτε από το αλκοόλ και να ζήσετε μια πιο χαρούμενη, πιο υγιεινή ζωή. Πολλές γυναίκες λειτουργούν πολύ καλύτερα μέσα σε κοινότητες και γι’ αυτό θέλω να μπορείς να έχεις την επιλογή της ομάδας αν είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

Ιδανικό για γυναίκες που θέλουν έναν ασφαλή χώρο για να συζητήσουν τη σχέση τους με το αλκοόλ.

Μέσα από εβδομαδιαίες ομαδικές συνεδρίες, με επιστημονική καθοδήγηση και υπευθυνότητα, θα ανακαλύψετε τη δική σας πορεία προς την χωρίς αλκοόλ ζωή και θα κερδίσετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να κάνετε μόνιμη αλλαγή.

 

Δεν είσαι μόνη. Η σύνδεση είναι το κλειδί.

 

Τι προσφέρουν οι γυναικείες ομάδες:

Σύνδεση: Ομαδική καθοδήγηση

Εβδομαδιαίες κλήσεις: Πραγματοποιούνται με zoom.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό εγγραφείτε τώρα για να κλείσετε τη θέση σας σε αυτό το πρόγραμμα που σας αλλάζει τη ζωή.

 

Εμπιστευτικότητα: Κάθε μέλος της ομάδας υπογράφει συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Το ομαδικό coaching πραγματοποιείται τρεις φορές το χρόνο.

 

Δήλωσε συμμετοχή και θα ενημερωθείς για το πότε θα ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος.

 

 

Πάνω από όλα η εμπιστευτικότητα! Βρίσκεσαι σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για να μπορείς να εκφράσεις την αλήθεια σου και ακριβώς πώς νιώθεις!

Πίστεψε με, σε καταλαβαίνω!

Το πιο σημαντικό!

 

Δε χρειάζεται να σταματήσεις να πίνεις!

 

Μαζί θα δουλέψουμε για να δεις ποια θέση θα θέλεις

να έχει τελικά το αλκοόλ στη ζωή σου.